044 99 88 46

©2019 by Stella Home. Proudly created with Leonard Berisha

MATRIAL
Struktura e aluminit
Jastekët ulëse dhe të pasme në poliester me veshje poliuretani
Tavolinë qelqi me acid qelqi 5 mm

 

Jastëkë 

ulëse dhe ulëse  exlosive
Ngjyra e jastëkëve dhe jastëkëve: gri
Struktura është gri anthracite
Pesha: 82 kg e gjith setit

 

PERMASAT
Divan 2 vendesh: 
Divan i qoshes: 
Tabela me tabaka të ngritshme: 107.5 x 71 x 42.5 cm
Këmbët dhe krahët: 50 x 20 mm

 

linku per me shum https://www.stellafurniture.com/post/set-l-12

Set L 12

€1,00Price