044 99 88 46

©2019 by Stella Home. Proudly created with Leonard Berisha

Pjesa eperme e karrikës ësht plastik Ndersa e  Poshtmja Dru  gjithashtu ka dhe sungjerin gjysemlikur  Karrika Garanton peshen deri 120Kg  Dhe esht e thjesht Per Mirmbajtje 

Karrik Plastik Këmb Druri

€44,00Price