044 99 88 46

©2019 by Stella Home. Proudly created with Leonard Berisha

Stella Furniture

10 August në 10:52 PD · 

Bëhu Gamer

Ne Mbështesim të gjith Njerizt që kan nevoj të rrin Gjat në Zyrë & Shtëpi Apo të cilët punojn nga shtëpia (Arkitektur , ProGramer, Dizajn Grafik etj)

✅ Ansore Lëvizese
✅ Likurë
✅ Rahati
✅ Mbështet Peshën 160Kg
📦 Sasi e Limituar

Karrigeja për lojëra Gaming Chair është karrige ergonomike për lojëra që ju siguron rehati maksimale në shtëpinë dhe zyrën tuaj. Përmes filtrave tejet rezistent dhe cilësisë së lëkurës, kjo karrige ofron mbështetje të mrekullueshme për të gjitha pjesët e trupit. Karriget për lojëra sjellin në të njëjtën kohë elegance dhe rehatinë, të cilat ju ndihmojnë të keni rritje të performancës duke luajtur apo gjatë punës së gjatë ditore në zyrë.

⭕️Mbështetje Të Madhe Do Të Ken Internetat⭕️

Gaming Chair RED

€165,00Price